Kedves Szülők!

Az alábbiakban olvasható a legfrissebb információ az iskolánkban is bevezetésre kerülő digitális munkarendről. Péntek délelőtt óta nem volt elérhető iskolánk sem telefonon, sem interneten, az optikai kábel szerelése miatt. A továbbiakban remélhetőleg folyamatosan tudjuk értesíteni Önöket a legfrissebb fejleményekről.

Kedves Szülők!

Mint ahogy arról már Önök is informálódhattak, a Kormány döntése értelmében a tanulók 2020.03.16-ától, azaz hétfőtől nem látogathatják az iskolákat. Ettől a naptól új, tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ennek részleteiről a későbbiekben folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Mindez a mi iskolánk esetében a következőket jelenti:

A tanulóknak a jövő héttől nem kell iskolába jönniük!

A kollégista tanulók már vasárnap sem jöhetnek vissza a kollégiumba! Részükre fogunk biztosítani egy kiköltözési napot, ennek pontos időpontjáról a kollégiumi csoportvezetők fogják tájékoztatni a tanulókat és a szülőket.

Hétfőtől határozatlan időre a gyakorlatok látogatása is tilos! Igaz ez a külső – szerződéses gyakorlatokra is! Ezzel kapcsolatosan szintén a jövő hét folyamán további tájékoztatást fognak kapni, Önök és a külső gyakorlati helyek vezetői is.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy elsősorban gyermekeik megóvása, illetve a vírus terjedésének megakadályozása érdekében tartsák be a fentieket.

Továbbá kérem, hogy a fennálló helyzettel kapcsolatban továbbra is csak megbízható és hiteles forrásokból tájékozódjanak (https://koronavirus.gov.hu).

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen új információval fogunk rendelkezni, arról azonnal tájékoztatjuk Önöket. Kérdéseikkel keressék a tanulók osztályfőnökeit és a kollégiumi csoportvezetőket, valamint az intézmény vezetőjét az alábbi telefonszámon: 0620/423-0148.

Üdvözlettel:

Dr. Princz Zoltán

igazgató