Kedves Diákok! Utazzunk Londonba idén szeptemberben vagy októberben őrülten jó, MAD PRICE áron!
Amit ajánlunk:

Jó minőségű, megbízható, az előírásoknak mindenben megfelelő autóbuszok
Tapasztalt, jó helyismerettel rendelkező idegenvezetők
Rugalmas szervezés, a szülők és az utasok teljes körű, iskolában történő tájékoztatása
Nappali utazás – a személyzet tagjai és az utasok minden éjszaka szálláson, azaz nem a buszon töltik az éjszakát
Jelentős szervezői kedvezmények



MAD PRICE FOR LONDON 2019 ŐSZ, MOBILE HOME-OKBAN,

BELÉPŐKÖLTSÉG NÉLKÜL

Lehetséges indulási időpontok:

2019. szeptember 15., szeptember 22., szeptember 29., 2019. október 6., október 13.

A program:

1. NAP: A hajnali órákban Budapestről indulunk el. Folyamatosan utazunk Ausztrián és Németországon keresztül, rövid megállókat beiktatva. Az éjszakát egy Franciaországban található tranzitszálláson töltjük.

2. NAP: Kora reggel szállásunkról Anglia felé indulunk. A kikötőbe a kora délutáni órák körül érkezünk meg. Átkelünk a szigetországba komppal. Angliába érve egyből Dover városát, Anglia kapuját vesszük szemügyre. Sétálunk a tengerparton, idő függvényében a városban, illetve megtekintjük a fehér sziklákat és a szigetországot több mint 800 éve vigyázó, hatalmas doveri várat is. Ezután szállásunk, a mobile home park felé indulunk.

3. NAP: Reggel Londonba utazunk, ahol egész napos gyalogos városnézésen veszünk részt: Westminster apátság épülete, Houses of Parliament, Big Ben, Whitehall, Downing Street, St. James Park, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, M&M’s World. Sétánk végén felkeressük a gyerekek számára ingyenes London Transport Museum-ot, és a Covent Garden nyüzsgő vásári forgatagát. Indulunk vissza a szállásra.

4. NAP: Mai napunkat a Kensington-negyedben kezdjük, ahol a Natural History Museum lélegzetelállító természettudományi és őslénytani kiállítását nézzük meg VAGY a Science Museum-ot látogathatjuk meg, ami a technika világába enged betekintést: gőzgépek, T-modell, genetika, informatika, űrkutatás… Innen buszunk a British Museum-hoz visz bennünket, ahol a világ minden pontjáról találhatunk érdekes kiállítási tárgyakat. A nap végén szabadprogram következik az Oxford Streeten, majd a szállásra utazunk.

5. NAP: Reggel ismét Londonba utazunk! Felkeressük, és kívülről megcsodáljuk a Tower of London-t, London egyik leghírhedtebb épületét, majd egy kellemes sétára indulunk a Monument, Szent Pál Székesegyház, Millennium Bridge, Globe színház, Tower Bridge épületeinek érintésével. Innen a világ időszámításának központjába, Greenwich városrészbe utazunk. Először az Old Royal Observatory épülete mellett ráállunk a Földünket keleti és nyugati féltekére kettéválasztó Meridián vonalra, majd London egyik legtágasabb parkján keresztül eljutunk a National Maritime Museum-hoz, ahol a tengerészet történetével, többek között pedig Nelson admirális egyenruhájával is találkozhatunk, majd a Temze-parton a Cutty Sark teaszállító hajót csodáljuk meg. A nap végén visszautazunk a szállásra.

6. NAP: Reggel kiköltözünk szállásunkról és felfedezzük Canterbury-t, az Anglikán egyház központját, a Canterbury katedrális városát. Itt városnézés után szabadprogram keretein belül sétálunk és vásárolhatunk a középkori, bájos hangulatú városkában. Dél körül a kikötő felé indulunk. Átkelünk Franciaországba komppal. A francia-német határig utazunk, ahol este elfoglaljuk tranzitszállásunkat.

7. NAP: A kora reggeli órákban hazafelé indulunk. Folyamatos, rövid pihenőkkel megszakított utazásunk végén Budapestre az esti órákban érkezünk haza.


RÉSZVÉTELI DÍJ MOBILE HOME-OS ELHELYEZÉSSEL

az indulás időpontja
Mad price áron 2019 őszén!


2019. szeptember 15. 2019. szeptember 22, 29, október 6, 13.
88.900 Ft * 86.900 Ft
Kötelező tranzitszállás: 15.000 Ft
Londoni behajtás (fő/3 nap): 6.000 Ft
Komp/Csalagút: 2.000 Ft
Utasbiztosítás (7 napra): 3.000 Ft
Összesen: 114.900 Ft Összesen: 112.900 Ft



Lehetőség van a program egy napos párizsi vagy amszterdami városnézéssel, esetleg egy disneyland-i nappal történő bővítésére is!

Ebben nincsenek benne a fizetős látnivalók, ezeket egyénileg lehet választani.
(pl. London Eye, Madame Tussauds, Tower Bridge, stb.)

Németesek is jelentkezhetnek, mivel idegenvezetős kirándulásról van szó!!

Jelentkezés:
Illés Sarolta Tanárnőnél

+ 36 30/797-5458